El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els polígons valencians rebran enguany una injecció econòmica de 27 milions

Millores en el polígon d'Alcoi Cotes Altes, arran de les ajudes convocades per IVACE en 2019.

El Consell valencià ha fet pública una nova convocatòria d'ajudes destinada a la millora de polígons industrials valencians, que comptarà amb un pressupost inicial de 27,26 milions d'euros, un 115% més respecte a 2019.

La convocatòria està dirigida a tots els ajuntaments de la Comunitat Valenciana i contempla la subvenció de fins al 100% dels projectes d'inversió per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en els polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics.

En aqueix sentit, el conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, ha subratllat l'esforç de l'Ivace "per a situar a les àrees empresarials en el lloc que els correspon i dotar-les dels serveis i infraestructures necessàries per a atraure la implantació de nous projectes que generen ocupació sostenible". De fet, el Conseller ja va avançar a ARAMULTIMÈDIA el llançament immediat d'aquestes subvencions, ajudes que han permés dotar als polígons de serveis com el de la fibra òptica, "fonamental perquè les empreses puguen connectar-se de manera àgil i ràpida per a vendre els seus productes arreu del món".

La convocatòria de subvencions s'ha publicat aquest dilluns en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana; són de caràcter anual, per a actuacions executables en l'exercici 2020 i comptaran amb una subvenció mínima de 25.000 euros i màxima de 200.000 euros per polígon. Les ajudes permetran subvencionar els projectes de millora nous i també els ja iniciats, de manera que l'Ivace sufragarà únicament les despeses generades a partir de l'1 de gener de 2020.