El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els populars consideren responsable a Sanitat de la situació d’Urgències

Urgències de l'Hospital. Imatge facilitada pel Partit Popular

Denuncien “deixadesa” per part de la Conselleria de Sanitat i reclamen que “es prenga seriosament el problema” i “oferisca alternatives”.

El portaveu popular a l’Ajuntament d’Alcoi, Quique Ruiz, assegura que el problema en Urgències de l’Hospital Verge de Lliris no és nou. “Els professionals van alertar a Sanitat a través de diferents cartes entre juny i juliol de 2018”, assegura Ruiz, qui diu que “malgrat això, la conselleria ha consentit que el problema no només es repetisca aquest any, sinó que s'agreuge”.

Tot després que fa unes setmanes s’haja fet pública la renúncia del cap del servei d’Urgències, amb el suport dels Residents de Medicina Familiar i Comunitària. Des del consistori, en l’últim plenari, es va llegir una declaració institucional per part dels 7 partits polítics on reclamaven a Sanitat que tractara el tema com a prioritari. Ara el portaveu popular reclama a conselleria que actue i "aporte solucions, com ha succeït en altres departaments de salut de característiques similars a Alcoi, com és el cas d'Elda. No podem permetre que la falta de planificació acabe per deteriorar l'atenció als pacients".