El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els populars d'Alcoi demanen una agència de desenvolupament comarcal

Rafa Miró considera que a Alcoi "encara no s'ha percebut cap benefici pel fet de pertànyer a la Mancomunitat".

El Partit Popular d'Alcoi proposarà en el pròxim plenari la creació d'una agència de desenvolupament comarcal amb què optimitzar recursos i ampliar serveis.

A través d'un prec demanaran que la futurible agència dispose de capital públic i privat, i que oferisca serveis a tots els habitants de les comarques de l'Alcoià i el Comtat.

Els quatre objectius que proposen són: l'optimització de recursos municipals, l'ampliació de cobertura de serveis, la coordinació en matèria d'emprenedoria, i l'establiment d'una comunicació directa entre administracions, empreses i agents econòmics de la zona.

Segons el portaveu dels populars, Rafa Miró, "encara no s'ha percebut cap benefici pel fet de pertànyer a la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat", i que a més, "s'han produït baixes de municipis per no trobar cap rendibilitat".

Durant el plenari, el PP també preguntarà per l'impacte en xifres que la Mancomunitat està tenint a la nostra ciutat, ja que, com bé recorden, Alcoi és el municipi que major aportació econòmica realitza a l'ens comarcal.