El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Els populars d'Alcoi demanen una agència de desenvolupament comarcal

Rafa Miró considera que a Alcoi "encara no s'ha percebut cap benefici pel fet de pertànyer a la Mancomunitat".

El Partit Popular d'Alcoi proposarà en el pròxim plenari la creació d'una agència de desenvolupament comarcal amb què optimitzar recursos i ampliar serveis.

A través d'un prec demanaran que la futurible agència dispose de capital públic i privat, i que oferisca serveis a tots els habitants de les comarques de l'Alcoià i el Comtat.

Els quatre objectius que proposen són: l'optimització de recursos municipals, l'ampliació de cobertura de serveis, la coordinació en matèria d'emprenedoria, i l'establiment d'una comunicació directa entre administracions, empreses i agents econòmics de la zona.

Segons el portaveu dels populars, Rafa Miró, "encara no s'ha percebut cap benefici pel fet de pertànyer a la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat", i que a més, "s'han produït baixes de municipis per no trobar cap rendibilitat".

Durant el plenari, el PP també preguntarà per l'impacte en xifres que la Mancomunitat està tenint a la nostra ciutat, ja que, com bé recorden, Alcoi és el municipi que major aportació econòmica realitza a l'ens comarcal.