El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els populars d'Alcoi reclamen que torne l'aula de Batxiller de la Salle

Demanen a l'alcalde Toni Francés i al regidor d'educació Alberto Belda, que ho reivindiquen a educació

Ara es prepara el nou arranjament escolar per al curs pròxim i des del PP d'Alcoi consideren que és el moment de reclamar l'aula de Batxiller en La Salle que no es va renovar l'any passat. Volen que tant Toni Francés com el regidor d'educació "mostren el seu posicionament real respecte a l'educació concertada".

La conselleria d'educació publica a partir del mes de febrer l'arranjament escolar per al curs 2018-2019, i des del PP d'Alcoi "avisen" el govern de Toni Francés que "és el moment de sol·licitar el retorn de l'aula en La Salle".

Per a la regidora popular Amalia Payá, la no renovació del concert amb la Salle en el curs passat va ser una decisió "que no estava avalada per criteris objectius, ni per informes" i que "desestabilitzen centres tan emblemàtics de la nostra ciutat". Assegura que "la innovació és un requisit per a mantindre els concerts, i en aquest cas, La Salle és un dels centres pioners en innovació i qualitat. Precisament, crida l'atenció el llistat de centres on s'eliminaren concerts, sent la majoria d'ells els millors centres d'ensenyament de la Comunitat Valenciana". Per a la regidora popular, és "la fulla d'un govern d'esquerres que, mitjançant decisions sectàries i ideològiques, volen arribar al seu objectiu: l'eliminació de l'educació concertada".

Així, demana al govern municipal que per al nou arranjament reivindique "la inclusió de les aules eliminades a Alcoi, amb demanda d'estudiants". La intenció és que amb aquesta decisió, l'alcalde Toni Francés i el regidor d'educació Alberto Belda "mostren el seu posicionament real respecte a l'educació concertada".