El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els populars d'Alcoi reivindiquen el Pla ARRU, finançat en un 80 per cent pel govern central

Rafa Miró, portaveu dels populars alcoians
El pla ARRU suposarà la rehabilitació de vora 50 edificis en la ciutat

"És un govern del PP el que creu en el municipi, el que aposta per ell i el que fa inversions reals per a impulsar-lo". Així ho diu Rafa Miró, el portaveu dels populars alcoians, després que el ple del Consell haja aprovat el conveni per aprovar 1,7 milions en subvencions per a Alcoi, i dels que el Ministeri de Foment aporta 1,4 milions i la Generalitat 338.000.

L'últim ple del Consell va aprovar el conveni amb l'Ajuntament d'Alcoi pel qual s'estableix 1,7 milions d'euros per al Pla ARRU per als mesos que queden de 2017. Unes subvencions destinades a la rehabilitació de vivendes al centre de la ciutat, Santa Rosa i l'Eixample. D'aquests 1,7 milions, el Ministeri de Foment, mitjançant el pla Estatal de Vivenda, aporta 1,4 milions; i la resta, vora 338.000, la Generalitat.

Doncs bé, és en aquest escenari en el qual el Partit Popular d'Alcoi reivindica el suport del Partit Popular a la ciutat d'Alcoi. El seu portaveu Rafa Miró assegura que "les xifres no enganyen i són clares, més de 8 de cada 10 euros que arriben a Alcoi per a renovar la zona antiga d'Alcoi, vénen del govern de Mariano Rajoy, la qual cosa demostra que és un govern del PP el que creu en el municipi, el que aposta per ell i el que fa inversions reals per a impulsar-lo".

Rafa Miró va més enllà i diu que "el Consell del Botànic va arribar dient que salvaria persones, però la realitat ens demostra que qui ajuda a les persones és el Partit Popular amb la seua gestió. És un fet que quan parlem d'impulsar el futur d'Alcoi, sempre està darrere el PP; quan es tracta de parar-lo, amb polítiques partidistes i ideològiques sense més objectius, sempre està darrere el PSPV i Compromís".

El pla ARRU, com ja els ha contat Aramultimedia, suposarà la rehabilitació de 425 vivendes a la ciutat, en un total de 50 edificis. Les obres les costegen els particulars en un 45 per cent, i la resta en subvencions que aporten Ajuntament, Generalitat i Govern Central, no en parts iguals com ha fet notar el PP.