El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els populars reclamen una inversió de 3,5 milions en el manteniment dels parcs

Parc de la Zona Nord.

El Partit Popular ha sol·licitat al govern local que complisca amb el pla director de parcs i jardins, un document que contemplava una inversió de 3,5 milions en 12 anys, i que els populars asseguren que "roman en un calaix des de desembre de 2017".

"És un treball molt complet que detalla les obres i reparacions que necessita cada parc i el seu possible cost", assenyala Cantó. Afegeix que el pla agrupa els diferents parcs i jardins en quatre lots i estableix un pla de treball de tres anys per cadascun d'aqueixos lots. D'aqueixa manera, "el pla preveia un període de 12 anys per a posar al dia tots els parcs d'Alcoi, que s'estenen sobre una superfície total de 269.270 metres quadrats".

Recorda també que el document es va elaborar en 2017, però que des d'aleshores no s'han fet avanços en la seua aplicació. "L'abandó dels parcs obliga a invertir i, pel seu elevat import, fer-ho de forma planificada per a aconseguir la seua millora a llarg termini", raona el regidor. Al seu judici, "l'alt cost no pot ser una excusa per a no fer res".

Zona enjardinada enfront del Col·legi Miguel Hernández