El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els populars denuncien retards en les obres del carril bici

Les obres al pont de les Paules, a 11 de setembre /AM

El portaveu popular Quique Ruiz assegura que s'ha incomplit el termini de 8 setmanes per a l'obra al pont de les Paules, i considera que el govern hauria d'haver prioritzat aquesta obra per a evitar complicacions en el començament de curs.

El primer dia de classe no es van produir problemes de trànsit en els accessos als col·legis afectats per les obres del carril per a bicis i vianants que creua la ciutat. Així ho va assegurar el regidor d'educació Alberto Belda, qui va estar en el punt més conflictiu, les Paules, on el pont superior està tallat a tota classe de trànsit.

Però clar, ara plou, i la pluja sempre trau més vehicles al carrer i genera més problemes de trànsit. Els populars alcoians atribueixen aquestes complicacions de trànsit a "la mala planificació del Govern Local del PSOE", i en concret al retard en l'ampliació del pont de les Paules, on Quique Ruiz destaca "l'incompliment dels terminis fixats", i que es preveien de 8 setmanes. El portaveu popular considera que "la prioritat hauria d'haver sigut executar aquesta part de les obres durant l'estiu per a evitar complicacions i problemes en el començament del nou curs escolar".