El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Populars proposen activar la cultura controlant aforaments amb TicketAlcoi

"Entenem que aquest estiu molts alcoians es quedaran a Alcoi i la programació cultural ha de ser el més completa possible", diu la regidora Amalia Payá. Els populars han proposat activitats com cinema d'estiu o campaments urbans, controlant l'assistència amb entrada prèvia amb la tiquetera d'Alcoi.

Cada dimecres es reuneix la taula especial per a la reactivació econòmica d'Alcoi, on els partits de l'oposició fan les seues propostes. I els populars consideren que cal reactivar l'activitat cultural aquest estiu amb una oferta en espais oberts a l'aire lliure. Però cal controlar l'aforament per a evitar aglomeracions i assegurar que es pot complir amb la distància de seguretat, i per això la regidora Amalia Payá creu que es pot actualitzar l'actual plataforma de venda d'entrades a AlcoiTicketAlcoi, per "mitjançant la gestió d'entrades numerades, es facilite el control de l'aforament imprescindible en cadascuna de les fases i en tots els espais i activitats culturals de la ciutat, així com l'ordre per a l'accés".

És una mesura que pot ajudar a la celebració d'actes culturals a l'aire lliure durant l'estiu, "en concret la proposta passa per convertir els espais oberts d'Alcoi en escenaris repartits per tota la ciutat, on es promocionen noves experiències amb la col·laboració de l'Institut Valencià de Cultura". Per exemple, proposen fer cinema d'estiu als barris, campaments urbans amb activitats programades, o reforçar les activitats en línia del Centre Cervantes Jove.