El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els populars reclamen una data d'obertura per al CEEM d'Alcoi

"No tenen clara data alguna", assegura el diputat popular Fernando Pastor, "i això és una mostra de la falta de compromís i implicació".

Asseguren que a preguntes del grup parlamentari del PP en les Corts, la Generalitat encara no concreta cap data per a l'obertura del CEEM. El diputat Fernando Pastor ho atribueix a "la mala gestió, la deixadesa i també la mala relació entre PSOE i Compromís en el Govern valencià".

El diputat popular a les Corts Fernando Pastor, la vicesecretaria general provincial Rosa Sánchez, i el portaveu local Quique Ruiz, han comparegut en roda de premsa per a criticar la situació del Centre de Malalts Mentals al Barranquet del Soler, "10 anys pendent d'obrir i 60 famílies a l'espera".

Fernando Pastor explica que han preguntat en les Corts per la previsió d'obertura, però no han tingut resposta. "Només a partir de setembre la Conselleria de Polítiques Inclusives va demanar a la d'Hisenda que inicie els tràmits per a crear els llocs de treball", diu Pastor, "però a més de contractar personal, la Generalitat ha de resoldre altres tràmits: l'autorització de l'edifici com a centre per a persones amb malalties mentals i el projecte de llicència ambiental".

El portaveu popular Quique Ruiz critica el govern local per "amagar-se de nou. L'alcalde ha consentit tindre la instal·lació tancada durant 10 anys".

El CEEM, al Barranquet del Soler