El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els populars volen canvis en el pla de millora dels polígons d'Alcoi

Parc al polígon Cotes Baixes.

El Partit Popular d'Alcoi planteja canvis en el pla de millora de polígons industrials. La regidora Lirios García qüestiona la finalitat d'un programa "solament dirigit a la rentada de cara de les zones industrials sense promoure la seua vertadera modernització”.

Des de 2017 l'IVACE ha invertit més de 2,7 milions d'euros en la construcció de carrils bici, zones verdes o reasfaltat de carrers, que “no han servit per a transformar les àrees industrials de la ciutat”, segons l'edil del PP. García adverteix que "només un projecte, el de la construcció de la Rotonda Sud, ha contribuït a millorar de manera notable la ciutat".

Amb les dades a la mà, García es planteja la utilitat d'aquesta mena de programes: “l'administració inverteix una quantitat de diners importants que realment no es tradueix en una transformació dels polígons”. L'edil lamenta que “una obra prioritària i demandada pels empresaris és la Rotonda Nord i ni tant sols s'ha plantejat realitzar-la, a pesar que l'Ajuntament té el projecte redactat”.