El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els populars xifren en 12,2 milions d'euros els projectes municipals pendents d'execució

El centre de malalts mentals al Barranquet de Soler, un dels projectes pendents per a executar.

Alguns dels projectes estan pendents d'executar des de 2013.

El Partit Popular ha fet pública una llista amb 30 projectes pendents d'executar per part del Govern local socialista durant les dues últimes legislatures. Amb un valor que els populars xifren en 12.235.500 €, els projectes més substanciosos són el pont de Serelles i la rehabilitació de l'illa de Rodes.

El partit de l'oposició apunta a altres projectes com són l'obertura definitiva del centre de malalts mentals al Barranquet de Soler o la passarel·la a la part inferior del pont de Cervantes, els quals no es podran finalitzar durant la present la legislatura. Segons els populars, el Govern ja hauria avançat en diferents comissions informatives que aquests projectes no estaran enllestits durant els mesos que romanen de legislatura.

En matèria d'esports tampoc ho estaria finalitzat el recobriment de la pista exterior del poliesportiu, ni la construcció del pavelló de gimnàstica rítmica, ni l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta. A totes aquestes iniciatives "estancades" s'afegiria la falta de solució al contracte de la zona blava o el teatre Principal.

Llistat complet dels projectes pendents d'executar.