El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Premis Iñaki Berenguer reconeixen l’excel·lència acadèmica de tres alumnes del IES Serra Mariola

Els estudiants donaran la meitat del premi a una organització sense ànim de lucre de la seua elecció.

Nora Pascual Coloma, Pablo Mateos López i Laia Pérez Fullana seran reconeguts en un acte que se celebra a Alcoi aquest 30 de juny.

Aquest 30 de juny a les 19h a l’IVAM CADA d’Alcoi se celebren els Premis Anuals IB a l’excel·lència acadèmica. Els premis atorgats pel murer Iñaki Berenguer este any reconeixen el treball de Laia Pérez Fullana, Pablo Mateos López i Nora Pascual Coloma, alumnes del IES Serra Mariola, així com d’altres 18 estudiants d’instituts d’Alcoi i Cocentaina.

Aquests premis reconeixen públicament l’excel·lència, esforç i esperit. Busquen celebrar els èxits acadèmics perquè servisca de motivació per continuar esforçant-se i creixent durant els propers anys.

Vicent Natxer Ferris, director de l’IES Serra Mariola de Muro ha reconegut l’aposta d’Iñaki Berenguer a l’hora de donar beques que reconeixen l’esforç i treball de l’alumnat: “Hi ha empreses que donen diners al futbol, en este cas es donen beques a educació i es reconeix el temps dedicat i l’atenció prestada als estudis aper part dels alumnes que s’ho prenen seriosament. Em sembla molt bona iniciativa”.

Els premis son de 500€ per persona, dels quals 250€ han de destinar-se a una ONG de la seua elecció.