El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Premis Provincials de l’Esport faran menció especial al CD Contestano pel seu centenari

EL CD Contestano, imatge de l'actual temporada

L’Auditori d’Alacant, l’ADDA, acollirà la festa de l’esport alacantí el pròxim 2 d’abril.

La 36 gala de l’esport provincial tindrà lloc el pròxim 2 d’abril a l’Auditori d’Alacant, l’ADDA. A més de les mencions especials es premiarà als millors esportistes de 93 candidatures presentades i vora 10 disciplines esportives diferents. Hi ha candidats de les nostres comarques com ara Manuel Candela, Jorge Peleteiro, Vania Rico o Pedro Gómez.

La Diputació d’Alacant celebra la 36 edició dels premis provincials de l’esport, on es reconeixen valors com “el talent, l’esforç, el compromís o el sacrifici”. A més, s’ha habilitat una web on es pot votar pels esportistes en diferents categories, i el que més vots rebrà tindrà un reconeixement específic. En total s’han presentat 93 candidatures de moltes disciplines esportives, com ara atletisme, handbol, ciclisme, golf, judo, piragüisme, taekwondo, tenis o motociclisme. Els guardons que es lliuraran sumen un total de 36.400 euros.

I atenció, perquè entre els candidats hi ha esportistes i tècnics de les nostres comarques. Per exemple, en la categoria de millor esportista promesa estan la ciclista Vania Rico, de Tibi, i el judoka Pedro Gómez de Castalla. En la categoria de millor tècnic està l'iberut Jorge Peleteiro. I en millor esportista discapacitat l'alcoià Manolo Candela

Però a més, en el transcurs de la gala es faran tres mencions especials, una d’elles al CD Contestano, que enguany celebra el seu centenari. Les altres dos mencions són per al pelotari José Antonio Martínez Asensi, que deixa la competició; i per al Club Voleibol Elche, que celebra el seu 50 aniversari.

El diputat d’esports, Juanjo Castelló, diu que “amb aquests guardons la Diputació d’Alacant pretén donar suport i reconéixer el treball i els èxits aconseguits pels esportistes, tècnics i clubs alacantins durant la temporada anterior”.