El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Primers Trons llencen polseres solidaries en benefici dels malalts d’Alzheimer i Càncer

Els Primers Trons han assenyalat també que estes iniciatives son un reflex de l’esperit solidari de la festa.

Les polseres han estat dissenyades per l'autor del cartell de festes i es vendran a les filaes per un euro. Els beneficis que s'arrepleguen son en benefici de l'Associació Espanyola contra el Càncer-Junta Local d'Alcoi. i l'Associació de familiars i amics de malalts d'Alzeheimer  d'Alcoi.

El col·lectiu de Primers Trons han llençat una iniciativa en la que han posat a la venta ‘polseres solidaries’ amb l’objectiu de recaptar fons per a  l'Associació de familiars i amics de malalts d'Alzeheimer  d'Alcoi i Comarca i l'Associació Espanyola contra el Càncer-Junta Local d'Alcoi.  

Les polseres han estat dissenyades pel creador del cartell de festes Jordi Sellés i es posaran a la venda en les filaes per un euro: “En moments tan difícils com els que travessem és quan més hem de contribuir amb estes accions, que per als festers no suposen res, però son una gran ajuda per a les entitats que tenim més prop”, han afirmat els Primers Trons. Han assenyalat també que estes iniciatives son un reflex de l’esperit solidari de la festa.