El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els productors agroalimentaris de L'Alcoià i El Comtat també tenen el seu networking

Aquest dissabte 14 d'abril a les 9:30 h al Centre Social Real Blanc de Cocentaina

Cocentaina acull la 1a trobada de productors agroalimentaris de les comarques de L'Alcoià i El Comtat amb l'objectiu de "detectar les necessitats per poder donar solucions amb eficàcia". Es tractaran temes sobre ocupació agrària, la Xylella Fastidiosa, matèria fiscal i laboral agrària, etc

Cocentaina acull la 1a trobada de productors agroalimentaris de les comarques de L'Alcoià i El Comtat amb l'objectiu de "detectar les necessitats per poder donar solucions amb eficàcia". Aquest networking se celebra el dissabte 14 d'abril des de les 9:30 h al Centre Social Real Blanc. L'entrada és lliure i no cal inscripció prèvia. El regidor de Medi Ambient, Saül Botella, presentarà l'acte.

La trobada espera ser la primera de moltes i se centrarà en la dinamització laboral. Altre els objectius és crear una Borsa d'Ocupació agrària i forestal per solucionar les necessitats dels productors en la Campanya 2018. Açò ho explicarà Joan Carles Caldeteny, gerent de Buscatierras i Francisco Vañó, secretari comarcal de la Unió de Llauradors i Ramaders de l'Alcoià.

La problemàtica de la Xylella Fastidiosa també serà punt fonamental d'aquesta primera trobada, on es pretén donar solucions amb la tècnica d'ASAJA, Teresa Alemany. La jornada conclourà amb les novetats en matèria fiscal i laboral agrària amb Vicente Tejerina, membre del departament tributari d'ASAJA.

Des de Buscatierras, Agència de dinamització rural, conviden a tothom a acudir a aquest acte tan necessari per a les nostres comarques.