El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els regidors de Cs a Cocentaina i Muro, al costat de Rosa García

Els quatre regidors de Ciutadans a l'Alcoià i el Comtat s'han reunit per a donar imatge d'unitat al voltant de la regidora alcoiana Rosa García després d'un "cap de setmana convuls" en la formació taronja. 

En un comunicat, els quatre regidors de Ciutadans Miriam Rodrigo i Jorge Verdú a Cocentaina; Juan Manuel Sanchis a Muro, i Rosa García a Alcoi, expliquen que han représ les reunions que mantenien periòdicament abans de la pandèmia. No fan referència a la polèmica dels últims dies més enllà de reconéixer que ha sigut un "cap de setmana convuls per a la formació taronja". Recordem que divendres Marcos Martínez anunciava que es passava al grup dels no adscrits, amb una denúncia inclosa de presumpta falsificació de la seua firma en un document oficial; des de la part institucional del partit ho qualificaren de transfuguisme i reclamen la seua acta de regidor, posició que ha fet dimitir en bloc a la Junta Directiva d'Alcoi

"Cs hui més que mai necessita reivindicar el seu paper de centre moderat i apostar per una col·laboració ferma entre les tres agrupacions", diuen en el comunicat, que es pot llegir íntegrge a continuació.