El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Reis acamparan a Alcoi

Compra les teues entrades, a partir de divendres, ací.

Les entrades per a visitar el Campament Reial ixen a la venda aquest divendres 3 de desembre, i també es vendran al Mercat del Nadal aquest dissabte 4 de desembre.

Després de l'aturada de l'anterior edició, torna el campament reial a Alcoi. Serà el 5 de gener a la ubicació habitual, i se seguiran les mesures pel coronavirus que estiguen vigent en eixe moment. Però ja s'avança que la mascareta serà obligada tant en l'autobús de pujada com en la cua o el recorregut.

Hi haurà entrades per a pujar en autobús, que eixirà de la plaça d'Al-Azrak, o a peu. Aquest divendres 3 de desembre ixen les primeres entrades a la venda, un total de 3.700, que es podran comprar a partir de les 21 hores mitjançant la tiquetera d'Alcoi. Després, dissabte 4 de desembre, es vendran altres 1.600 entrades en el Mercat del Nadal, a partir de les 10.30 i fins que s'esgoten. Es pot adquirir un màxim de 5 entrades per persona.

Des dels Samarites, organitzadors del campament, expliquen que enguany també es convoca el concurs de cartes XL, i la segona edició del concurs de contes del Nadal Alcoià, Lucila Mataix.