El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Ni cansament pel partit del Reial Madrid ni distracció per la fama mediàtica. El Deportivo compleix en Lliga i supera un rival directe com l'Oriola en la hipotètica carrera per evitar el descens. Jona i Raillo han marcat.

Més informació

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Els Reis d'Orient ja han mostrat el seu assentament a Banyeres

Assentament Reial a Banyeres / AM

2.600 persones amb totes les mesures de seguretat. 

Durant el 4 i 5 de gener, els Reis d'Orient han obert el seu assentament col·locat al Parc de Villa Rosario de Banyeres. Grans i xiquets han gaudit de forma totalment segura. En total han visitat l'activitat unes 2.600 persones.

L'Associació Amics dels Reis de Banyeres felicita a tothom pel seu comportament durant els dos dies i és que a Banyeres sí que ha estat possible celebrar el dia 5 de gener actes relacionats al voltant de Ses Majestats.


En el recorregut marcat per visitar l'assentament reial, només han pogut estar 150 persones alhora. S'han marcat uns horaris molt concrets i cada grup estarà format per 6 persones, seguint les restriccions de la Generalitat Valenciana. L'Assentament ha comptat amb la presència d'uns 35 personatgesper escenificar l'adoració, el castell d'Herodes, el pessebre i alguns artesans.