El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els representants masculins d'El Pastoret demostren el seu potencial a la fase autonòmica del Nacional

El campionat va tindre lloc a València

Els representants masculins d'El Pastoret es van desplaçar fins a València per a disputar la fase autonòmica del Campionat d'Espanya de Gimnàstica Artística Masculina. Allí tant Gerard Tudela com Leandro de la Vega demostraren el seu alt nivell competitiu a les diferents disciplines. 

Els representants masculins d'El Pastoret es van desplaçar fins a València per a disputar la fase autonòmica del Campionat d'Espanya de Gimnàstica Artística Masculina. Allí tant Gerard Tudela com Leandro de la Vega demostraren el seu alt nivell competitiu a les diferents disciplines. 

Base 3.

Leandro de la Vega: va aconseguir estar prop del podi en la classificació general on va obtenir el 5º lloc. Per aparells, va obtenir el bronze en sòl i arcs i va anar 4º en paral·leles. 

Base 4.

Gerard Tudela: en aquesta ocasió Gerard va aconseguir finalitzar tots els seus exercicis sense amb prou faenes fallades aconseguint alçar-se amb la tercera plaça en la general, a més d'aconseguir la plata en paral·leles, sòl, arcs i salt i bronze en barres i anelles. 

A partir d'ara comencen una exhaustiva preparació per al campionat d'Espanya que se celebrarà del 8 al 15 de juliol a Guadalajara.