El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els residus de la Covid-19 no acabaran a la planta de Piedra Negra a Xixona

A Piedra no aniran els residus, segons Isabel López / AM

En un principi es va plantejar perque des d'IFA fins a Piedra Negra ho consideraven com la ruta menys contagiosa. 

L'alcaldessa de Xixona i presidenta del Consorci TERRA, Isabel López, ha confirmat a través de xarxes socials que els residus de la Covid-19 no es depositaran a Piedra Negra, la planta de residus ubicada al municipi terroner.

Finalment, els residus Covid no aniran a parar a la planta de residus ubicada al terme municipal de Xixona. Les informacions publicades dies abans asseguraven que els residus ubicats a l'IFA d'Alacant anaven a traslladar-se a Xixona. El motiu que donaven totes les parts és que era la ruta menys contagiosa. 

Isabel López ha confirmat a través de les seues xarxes socials que "aqueixa possibilitat ja no es contempla en aquest moment com a solució al tractament de les restes sanitàries (EPIs)".

López també ha publicat que "gestionar aquesta pandèmia ens està obligant a adoptar moltes decisions i posar en marxa protocols totalment nous, urgents i necessaris, que són revisats pràcticament a diari i que permeten continuar modificant i readaptant les mesures per a assegurar-nos que són les millors segons canvien les circumstàncies".