El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Salesians Joan XXIII ja tenen preparat el període d’admissió per a Infantil

Els Salesians Joan XXIII
  • El procés de preinscripció tindrà lloc del 26 d’abril al 4 de maig de forma online.

El col·legi té tot previst per al pròxim període d’admissió a les diferents etapes educatives que tindrà lloc, primerament per a Infantil i Primària, del 26 d’abril al 4 de maig.

Els Salesians Joan XXIII tenen clar que volen acompanyar a totes les famílies interessades en aquest procés que, primerament, per a Infantil i Primària, tindrà un tràmit en línia de preinscripció del 26 d’abril al 4 de maig.

Les famílies interessades a incorporar als seus fills/es al centre, van poder conéixer, de primera mà, l’equip, les instal·lacions i la proposta d’aquesta escola ubicada al barri de la Zona Nord, de la ciutat d’Alcoi.

Des del centre, es van organitzar visites individualitzades on es van poder gaudir dels grans espais i conéixer les instal·lacions envoltades de natura totalment i adaptades a les últimes tendències metodològiques i avanços tecnològics.

Tanmateix, el centre, amb la iniciativa de les visites individualitzades, va voler destacar les diferents accions i metodologies que es duen endavant a les seccions d'Infantil i Primària com ara són el programa de lectoescriptura creativa, el Programa d’Estimulació del llenguatge oral, l’Aprenentatge en projectes i les seues divertides festes de l’Aprenentatge, l’educació emocional, el Sistema Preventiu dels Salesians, la iniciació a la robòtica, el mètode multisensorial per l’aprenentatge de l’anglés, l’educació ambiental a la seua aula natura i gran hort escolar i les principals intuïcions de la proposta salesiana, amb la familiaritat i el compromís dels educadors com a principals exponents d’aquesta escola.

Des de l’escola volen agrair a les famílies interessades per la confiança depositada en la proposta i l’equip que forma Salesians Joan XXIII. Tal com diu l’eslògan de la campanya per als centres salesians "Molt més que una escola”.