El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Salesians Joan XXIII obrin les portes als futurs estudiants

Vista del pati dels Salesians.

Els Salesians han dissenyat un canal de comunicació per facilitar informació sobre la seua oferta acadèmica, però també sobre el període d’admissió i la preinscripció online de l’alumnat, un procés que, segons Conselleria, tindrà lloc entre el 22 i el 30 de maig.

El centre ha decidit organitzar dues jornades de portes obertes, tant presencials com virtuals, per presentar a la ciutadana el gran ventall de graus en formació professional.

Les portes dels Salesians Joan XXIII d’Alcoi s’obriran, per primera vegada i de manera virtual, els dies 9, 10 i 11 de maig per tal de donar a conéixer als interessats les diferents titulacions del centre en matèria de formació professional. Una oportunitat única per a aquelles persones que, per motius personals o perquè els resulta més fàcil, preferisquen conéixer-ho des de casa.

 

No obstant això, els dies 15, 16, i 17 de maig l’escola tornarà a obrir les portes, aquesta vegada ja de manera presencial, amb l’esperança de rebre a tots els centres i de la zona i, per descomptat, a qualsevol persona que, a títol personal, vulga descobrir l’oferta formativa dels Salesians.

 

Entre el gran ventall d’oferta en formació professional que pot oferir el centre, trobem tres especialitats en Grau Bàsic (Informàtica i comunicacions, Manteniment del vehicle i Serveis Comercials) així com altres quatre especialitats en Grau Mitjà (Electromecànica del vehicle, Instal·lacions de Telecomunicacions, Gestió Administrativa i Activitats Comercials). És a dir, una sèrie d’estudis molt diversos entre si, complets i, sobretot, amb moltes eixides professionals, ja que, últimament, les empreses de les nostres comarques demanden molts d’aquests perfils professionals.

 

I és que els Salesians ja s’han convertit en tot un referent en formació, tant per l’acompanyament continu que es dona als estudiants com per la seua relació directa amb el teixit empresarial de la zona, una borsa de treball pròpia, la participació en diversos Projectes Erasmus+, així com un equip professional compromés amb la formació i l’èxit laboral dels seus alumnes.

 

Per a més informació, podeu accedir a la pàgina web dels Salesians.