El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Salesians Sant Vicent Ferrer d'Alcoi celebren la setmana de Don Bosco amb moltes activitats

Imatge dels dies previs al Dia de Don Bosco / Salesians SVF

A banda dels estudiants, també ha participat un salesià antic alumne del col·legi, professors d'altres col·legis, una salesiana cooperadora i altres persones.

El Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer ha celebrat un any més la setmana per recordar el dia de Don Bosco. Les activitats s'han organitzat d'acord amb totes les mesures sanitàries.

El 31 de gener és el gran dia per recordar a Don Bosco, però els salesians d'Alcoi han celebrat activitats durant els dies previs. A banda dels estudiants, també ha participat un salesià antic alumne del col·legi, professors d'altres col·legis, una salesiana cooperadora i altres persones. L'activitat central en la qual ha participat tot el centre ha sigut la creació d'un còmic gegant per a tot el col·legi.

Els actes començaren amb una oració a la parròquia. Les activitats s'han concentrat els dies previs. El dijous, 28 de gener, s'ha organitzat la tradicional donació de sang en l'obra salesiana de Sant Vicent Ferrer. Un acte solidari que engrandeix la tasca que els antics alumnes van iniciar amb el banc de sang Maria Auxiliadora, el primer de tota la província d'Alacant.

El divendres 29 de gener, han sigut els xiquets i els joves els que van prendre el protagonisme amb la festa escolar en el centre educatiu Sant Vicent Ferrer. S'han celebrat activitats i jocs, dins de les limitacions que exigeix el moment sanitari en el qual ens trobem, van omplir d'alegria els col·legis.

Els antics alumnes han celebrat la seua festa d'Unió en el col·legi Sant Vicent Ferrer que ha començat amb una Eucaristia i un recordatori per als antics alumnes morts al llarg de l'any passat. També s'han imposat les insígnies als nous i un homenatge especial a aquells associats que compleixen 25 i 50 anys.

El 31 de gener, dia gran de Sant Joan Bosco, en el Santuari de Maria Auxiliadora, a les 10.30 hores, ha tingut lloc la solemne celebració de l'Eucaristia de la festa litúrgica, moment que s'aprofita per a donar un sentit homenatge a dos salesians de l'actual comunitat que compleixen 50 anys com a sacerdots, Paco Ortí i José Antonio Pejenaute.