El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Salesians Sant Vicent Ferrer visita el Castell de festes amb els alumnes de 5 anys

  • Al castell han pogut veure una petita projecció i cantar l’himne de festes.

Els alumnes de 5 anys de Salesians han visitat el Castell de Festes i l'esglèsia de Sant Jordi i han conegut de prop la cultura i tradicions de la ciutat així com la història de Sant Jordi i la batalla contra Al Azraq.

Abril ha arribat i a Salesians Sant Vicent Ferrer és nota. Els alumnes de 5 anys han estat este mati visitant el Castell de Festes de Moros i Cristians. L’eixida se celebra amb l’objectiu de conèixer la cultura i tradicions de la ciutat. També han visitat l’església de Sant Jordi on han conegut un poc més sobre la història de Sant Jordi i la batalla contra Al Azraq.

Al castell han pogut veure una petita projecció i cantar l’himne de festes. La tutora que els ha acompanyat en l’eixida del centre, Ana Gisbert, ha assegurat que a més de conèixer les tradicions de la ciutat, les excursions els permeten relacionar-se entre ells fora de l’aula, caminar pel carrer de forma ordenada i disfrutar de l’aire lliure desprès de dos anys en que no han pogut fer moltes de les activitats a l’exterior com a conseqüència de la pandèmia.