El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Salesians SVF d'Alcoi celebren el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta a la ciència

Imatges facilitades pels Salesians

Les músiques de jazz també han sigut protagonistesa l'11F

La zoòloga Dian Fossey i altres dones científiques han sigut protagonistes als Salesians Sant Vicent Ferrer d'Alcoi en l'11 de Febrer, declarat per la UNESCO com al Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència.

Aquest dia celebrat a tot el món té com a objectiu que les dones i les xiquetes cada vegada tinguen major participació en el món científic i tecnològic per trencar l'escletxa de gènere. Els Salesians Sant Vicent Ferrer d'Alcoi han organitzat distintes activitats amb la investigació de dones importants que han trencat barreres.

També s'han realitzat altres activitats oferint referents femenins en l'àmbit científic-tecnològic. Són nombroses les Escoles Salesianes que han dedicat xarrades o conferències sobre la Ciència i la contribució de les dones, adaptades a les diferents etapes, des d'Infantil a Batxillerat els alumnes salesians coneixeran els triomfs de la dona en el camp de la Ciència i la Tecnologia.

La música en femení, també protagonista

A més, des de l'assignatura de música, els alumnes i alumnes de Secundària han pogut conéixer i investigar sobre dones amb talents prodigiosos que han obert camins a unes altres que els han seguit gràcies al seu esforç i dedicació. És el cas d'Ella Fitzgerald, Nina Simone, Billie Holiday o Peggy Lee entre altres. Totes elles dones cantants de Jazz del segle XX, grans referents musicals.