El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Salesians SVF d’Alcoi, centre educatiu promotor de l’activitat física i l’esport

Activitat física als Salesians / Imatge de Salesians SVF

Algunes de les activitats que desenvolupen són el Dia de l'Esport, les Olimpíades de Don Bosco, les activitats esportives extraescolars, les eixides i excursions culturals relacionades amb l'esport, etc.

El centre educatiu, ubicat al centre d’Alcoi, ha rebut el certificat CEPAFE, com a promotor de l’activitat física i l’esport. La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport atorga aquest certificat.

Aquest certificat premia totes aquelles labors que es fan des del centre dia a dia amb l'objectiu de millorar els hàbits saludables del nostre alumnat, així com els hàbits fisicoesportius.

Durant tot el curs acadèmic el col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer promou una infinitat d'activitats físiques i esportives en les quals els alumnes participen amb entusiasme i emoció. Alguns exemples són: el Dia de l'Esport, les Olimpíades de Don Bosco, les activitats esportives extraescolars, les eixides i excursions culturals relacionades amb l'esport, etc.

Jornades de Portes Obertes
Les Jornades de Portes Obertes dels Salesians SVF d'Alcoi són un bon mètode per conèixer com són les instal·lacions ubicades al centre d'Alcoi. Mentrestant, pots veure el vídeo que adjuntem a la notícia.

Volen 1ue les famílies coneguen a fons el centre educatiu i tot el que aquest té per a oferir.