El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els 'Samarita' presenten una bandera 'Alcoi Ciutat del Nadal' i una baralla de cartes de Jordi Peidro

Jaume Santamaria, Raül Llopis i Jordi Peidro / Ajuntament d'Alcoi
La bandera tindrà un preu de 10 euros i part de la recaptació es destinaran a "finalitats solidàries"

La II Lliga de Cotos, començarà el 17 de novembre i està previst que finalitze el 9 de març. Participaran 16 equips i està confeccionada perquè es juguen 11 jornades. La novetat d'aquesta segona edició és la confecció de la baralla per part de Jordi Peidro. L'artista ha destacat que a banda dels moros i cristians, també estaran representats els jueus i els esclaus

L'Associació Cultural Samarita comença la seua tasca per fer encara més gran el Nadal Alcoià. Com a novetat, han confeccionat un banderó amb el motiu "Alcoi Ciutat del Nadal", ideat per tal d’engalanar els balcons de la ciutat. Aquest es podrà aconseguir per 10 euros a Cope Alcoi, Ràdio Alcoi i El Nostre. Altra de les novetats és la nova baralla de l'artista gràfic Jordi Peidro per jugar el II Campionat de cotos dels Samarita.

Cal destacar que part important de la bandera del Nadal Alcoià es destinarà a "finalitats solidàries", segons ha destacat Jaume Santamaria, de l'Associació Cultural Samarita. Sobre la II Lliga de Cotos, començarà el 17 de novembre i està previst que finalitze el 9 de març. Participaran 16 equips i està confeccionada perquè es juguen 11 jornades. La novetat d'aquesta segona edició és la confecció de la baralla per part de Jordi Peidro. L'artista ha destacat que a banda dels moros i cristians, també estaran representats els jueus i els esclaus.

El regidor de Festes, Raül Llopis, ha afirmat que els 'Samarita' "sempre tenen inquietuds i iniciatives culturals pensant en la nostra festa". També s'ha anunciat que les entrades per al Campament Reial del matí del 5 de gener es podran aconseguir a ticketalcoi.com al preu simbòlic d'1 euro.