El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els 'selfie' com a remei per celebrar el centenari de l'Església de Sant Jordi

Selfie a Sant Jordi / AM

#iglesiadesanjorge_1921_2021 és el hashtag que ha proposat l'ASJ per tal de compartir les publicacions a Facebook, Twitter o Instagram

Els primers alcoians celebren el centenari de l'Església de Sant Jordi amb 'selfies' dins la campanya que ha iniciat l'Associació de Sant Jordi (ASJ). Cal fer-se una foto des dels punts marcats en la vorera i etiquetar les publicacions en xarxes socials amb el hashtag creat per a l'ocasió.

#iglesiadesanjorge_1921_2021 és el hashtag que ha proposat l'ASJ per tal de compartir les publicacions a Facebook, Twitter o Instagram. Aquesta acció s'allarga fins a finals de 2021. Com bé destaquen des de l'estament fester, aquesta iniciativa és per a tot Alcoi, siguen festers, socis, o 'mirons'. Sens dubte és un bon remei per commemorar aquest any que, de no ser per la Covid-19, haguera tingut molts més actes i multitudinaris.

Es pot observar un vinil explicatiu enfront de la porta principal de l'Església que, posteriorment, condueix a altres tres que estan situats en els següents llocs: un en la intersecció del carrer Sant Jaume amb el Pont de Sant Jordi; un segon en la intersecció de Sant Tomàs amb carrer Verge d'Agost i un tercer en la intersecció del carrer Sant Blai amb Sant Tomàs. Aquests són els punts per fer-se el 'selfie' a soles o acompanyat.També a l'interior amb el xicotet

En el mes d'abril, l'ASJ traslladarà a campanya també a l'interior del temple. L'objectiu serà fotografiar-se amb el 'Xicotet', que es col·locarà en un lloc idoni per poder prendre bé les fotografies.

Les imatges formaran part d'un recopilatori que l'ASJ prepararà. Els actes al voltant del centenari de l'Església de Sant Jordi també seran exposicions i espectacles de llums, tot si la pandèmia de la Covid-19 i la situació sanitària ho permet.