El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els sindicats demanen mesures per a restituir el bon funcionament del Departament de Salut d'Alcoi

Asseguren que no es pot parlar d'una crisi imprevista, ja que a la situació actual "s'ha arribat després de nombroses queixes i denúncies per part dels professionals de Departament".

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) demana a través d'un comunicat que es prenguen les mesures necessàries per al bon funcionament del Departament de Salut d'Alcoi. La sol·licitud arriba després de la destitució de Rosep Falip com a cap de l'àrea.

Asseguren que després de la dimissió del cap del Servei d'Urgències de l'Hospital Verge dels Lliris i la destitució de la gerent "és hora de buscar solucions de garantia per a solucionar els problemes i manques que s'han detectat i denunciat, sobretot la falta de personal amb experiència per a atendre serveis tan complexos com són els d'Urgències Hospitalàries, la reducció de les llistes d'espera i la reducció de consultes en determinats punts de la comarca".

Afegeixen que no es pot parlar d'una crisi imprevista, ja que a la situació actual "s'ha arribat després de nombroses queixes i denúncies per part dels professionals de Departament".