El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els sindicats policials de Cocentaina també tenen "gran malestar" amb el seu ajuntament

Policia Local de Cocentaina / Ajuntament
Afirmen que hi ha "falta d'interés i implicació" per part de "l'alcaldessa i regidor amb competències en matèria de Policia Local"

Pareix que la relació entre les Policies Locals i els Ajuntaments de les nostres comarques no és massa bona. En els darrers mesos hi ha hagut problemes a Muro i també a Alcoi. Ara, els sindicats policials, han mostrat el "gran malestar i desmotivació del conjunt de funcionaris i funcionaries que pertanyen al cos de la Policia Local d'aquesta ciutat (Cocentaina)".

En el comunicat signat pels delegats sindicats de SIPOL, SPPLB, CSIF, CCOO i USO es pot llegir que hi ha "falta d'interés i implicació per part de la Corporació Municipal i concretament alcaldessa i regidor amb competències en matèria de Policia Local, en resoldre els problemes i inquietuds del personal que conforma el col·lectiu, que poden generar una menor qualitat en els serveis que es presten en aquesta matèria".

Aquest comunicat ix després d'una reunió mantinguda entre tots els delegats sindicals el 16 de març. En ell reflecteixen "la defensa conjunta i el reconeixement i interessos de la tasca policial, així com de les condicions laborals dels funcionaris i funcionàries que les exerceixen".