El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els socialistes alcoians presenten el seu projecte esportiu per a la ciutat

'Alcoi, esport per a tots' és el nou vídeo de la campanya electoral dels socialistes alcoians, on destaquen les novetats incorporades en la legislatura que ara acaba.

L'esport és altre dels punts estratègics que presenten els socialistes alcoians de cara a les eleccions locals de maig. Destaquen la creació de la plaça de tècnic d'esports, "demandada des de fa anys", i l'ampliació de la plantilla. A més, detallen que "s'ha potenciat les modalitats més destacades del nostre esport, ha donat visibilitat i espai a noves modalitats esportives que han sorgit, s'ha preocupat pel manteniment i dignificació de les instal·lacions esportives, sense oblidar la creació de nous espais esportius, ha apostat fermament pel treball en l'esport escolar i de base des d'una visió multiesport, ha estat al costat dels clubs esportius i dels seus esportistes més destacats, ha consolidat les activitats esportistes existents i ha impulsat de la mà dels clubs noves activitats i proves esportives per fer d'Alcoi la capital de l'esport".

També asseguren que s'ha potenciat l'esport de base i escolar, amb un projecte Multiesport, els Jocs Escolars o l'Escola Poliesportiva d'Iniciació. I recorden les noves instal·lacions "com el RIVER FIT, adequació del trinquet, pista Skate, Circuit BTT, senders de caminant i running o vies 'ciclo-peatonals' (per a ciclistes i vianants)".

Els socialistes també fan referència a la gestió directa del complex esportiu Eduardo Latorre, conegut com El Matadero, i asseguren que demostra que "una gestió directa de les instal·lacions ha dut molts beneficis per a tots, amb activitats i la promoció de l'esport com element saludable per a TOTS".