El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els socialistes aposten pel continuisme amb la seua llista electoral

La configuració de la llista s'ha definit aquest 22 de febrer en una assemblea celebrada a la seu del partit.

La relació de noms alterna hòmens i dones, i atorga als actuals regidors les següents posicions: Toni Francés primer, Lorena Zamorano segona, Jordi Martínez tercer, Vanessa Moltó quarta, Alberto Belda seté, María Baca octava, i Raül Llopis nové.

Set dels actuals nou regidors del govern municipal repeteixen en les primeres posicions de la llista electoral socialista. Després de la renúncia d'Aroa Mira i Manolo Gomicia, s'han colat dos incorporacions en els primers llocs, Jordi Silvestre (el quint de la llista) i Aranza de Gracia (sexta a la llista). L'alcalde Toni Francés encapçala la relació de 25 noms, seguit per Lorena Zamorano i Jordi Martínez, segona i tercer respectivament.

La configuració de la llista s'ha definit aquest 22 de febrer en una assemblea celebrada en la seu de l'agrupació local del PSPV en Alcoi. La relació de noms alterna hòmens i dones, i atorga a la resta d'actuals regidors les següents posicions: Vanessa Moltó quarta, Alberto Belda seté, María Baca octava, i Raül Llopis nové.

A partir del número deu també s'inclouen persones vinculades al grup socialista en l'Ajuntament d'Alcoi, com ara l'actual coordinador d'Esports, Miguel Juan Reig, que serà el número 11; seguint-lo en troba la coordinadora d'Alcaldia, Carolina Ortiz, número 12; Sara Mejías, secretària del grup socialista a l'Ajuntament, és la número 19; a la posició 24 es troba la coordinadora de Comunicació i antecessora de Zamorano com a regidora de Turisme, María Llopis; i tancant la llista apareix Lluís Brotons, coordinador de Qualitat i Administració Electrònica.

Toni Francés considera que la llista "combina l'experiència i el bon fer dels regidors del Govern actual amb la incorporació de nous alcoians i alcoianes que aporten la seua professionalitat, el seu bagatge personal i tota la força i il·lusió per a continuar treballant per Alcoi".