El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Socialistes de Muro critiquen la decisió de Compromís de governar amb 4 regidors

Ajuntament de Muro / AM
El PSOE assegura que "l'alcaldessa aboca a Muro a una etapa encara més complicada i ineficaç que la ciutadania no mereix"

Qualifiquen la situació de "greu crisi produïda en el govern municipal". Aquesta formació també afirma que "Muro mereix un govern progressista, unit des de la diversitat i amb una alcaldia conscient de ser-ho per la legítima voluntat de les parts"

El PSPV - PSOE de Muro assegura que la decisió de decisió per part de Compromís de retirar totes les competències als regidors d'Esquerra Unida no ha estat una bona idea. Els Socialistes, actualment en l'opossició, asseguren que "Muro no pot suportar un any més de paràlisi total a la qual s'ha arribat per la manca de voluntat de diàleg". En el mateix comunicat indiquen que "Muro mereix un govern progressista, unit des de la diversitat i amb una alcaldia conscient de ser-ho per la legítima voluntat de les parts".

Després de conéixer la decisió que Compromís es queda a soles al govern municipal amb 4 regidors, els Socialistes de Muro s'han reunit d'urgència per valorar la "greu crisi produïda en el govern municipal".

En el comunicat de premsa, el PSPV assegura que "en les últimes eleccions, la ciutadania va triar democràticament una majoria d'esquerres. Una majoria progressista plural que calia que s'articulara des del respecte a les diverses visions polítiques existents. Si la prepotència i la supèrbia no són mai bones maneres de governar, encara menys quan la majoria per a governar no està solament en les teues mans".

Des del PSOE critiquen la "deixadesa" de l'alcaldessa, Jacqueline Cerdà, i posa com a exemples que es critique "que es busquen inversions provincials a través del grup polític Municipal que governa la Diputació", és a dir, al PP. Els socialistes conclouen el comunicat dient que Muro porta un any de "paràlisi" i "no pot esperar un any més per la necessitat de tapar amb un trencament de govern la inoperància demostrada pel govern en temes com l'ampliació del cementiri, la gestió de l'aigua o el perill per a la salut pública del Bracal".