El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els socialistes de Muro escullen el seu alcaldable, Saül Serrano

Saül Serrano

Serrano, que és l’actual secretari d’Organització del partit, convida a les persones progressistes a participar obertament en el programa i la llista.

Saül Serrano, el candidat a l'alcaldia de Muro pel PSPV-PSOE, és l'actual secretari d’organització local del partit, és economista i té 27 anys.

L'actual secretari general dels socialistes de Muro, Pep Baeza, ha assenyalat que "la tensió entre els socis de govern, que ens va portar a abandonar-lo a mitjan legislatura, ha convertit la política municipal en un focus de tensió desagradable que ha paralitzat Muro aquests quatre anys". Amb la idea "reiniciar la política municipal", Serrano assegura que "els socialistes apostem per la participació davant la imposició, per l'eficiència davant el descontrol, per trobar solucions on els altres sols veuen problemes".

Perfil del candidat

Saül Serrano té 27 anys, és graduat en Economia per la Universitat d’Alacant, on va participar en la delegació d’estudiants i el consell d’estudiants i treballa com a economista en una assessoria. Compta amb la formació de controller del programa superior de planificació financera i control de gestió del Col·legi d’Economistes.