El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els socialistes defensen la gestió de la Mancomunitat de l'Alcoià-El Comtat

Asseguren que la decisió de Gaianes d'abandonar la Mancomunitat respon a "interessos personals i partidistes".

Els socialistes de la comarca de la Muntanya han decidit pronunciar-se davant l'anunci de l'alcalde de Gaianes d'abandonar la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat. L'alcalde de Gaianes denunciava falta de consens i transparència, però els socialistes l'acusen de primar interessos personals i partidistes perquè, asseguren, tot és "per la negativa de la majoria dels membres que la integren de contractar, com a càrrec polític, a una persona pròxima a l’alcalde del municipi de Gaianes".


A continuació, el comunicat dels socialistes de La Muntanya.
 

 

A la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat sempre prevaldrà els interessos generals de la ciutadania

Des de la direcció dels Socialistes de la Comarca de La Muntanya recorden que totes i cadascuna de les decisions preses a l’òrgan de la Mancomunitat  es realitzen amb total transparència. 

Atès la renúncia de la localitat de Gaianes de l’òrgan de la Mancomunitat, cal destacar que aquesta decisió, malauradament, no ve donada per la gestió interna de la Institució sinó més bé per la negativa de la majoria dels membres que la integren de contractar,  com a càrrec polític, a una persona pròxima a l’alcalde del municipi de Gaianes, anteposant aquest, els interessos personals i partidistes davant els interessos generals de la ciutadania.

Cal recordar, que el Ple de la Mancomunitat va aprovar al seu dia tant la continuïtat d’Arnaldo Dueñas com la incorporació d’Ivan Jover, ambdós, gerents de la Mancomunitat a temps parcial que són els encarregats juntament amb Blas Calbo, de continuar treballant per aquestes comarques amb l’objectiu d'oferir serveis que milloren la qualitat de vida de la ciutadania.

Des de la direcció dels Socialistes de La Muntanya lamentem l’eixida de la localitat de Gaianes de la Mancomunitat esperant, que en un futur pròxim, se sume de nou al projecte iniciat fa uns anys per treballar conjuntament per a la ciutadania de tots els municipis que integren la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.