El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els socialistes posen èmfasi en els 8,5 milions que s'invertiran enguany en el manteniment d'Alcoi

Servei de neteja dels contenidors

El Pressupost municipal d'enguany contempla al voltant de 8,5 milions d'euros en actuacions per al manteniment de la ciutat que depenen del departament municipal d'Inspecció General de Serveis. Els socialistes alcoians han fet èmfasi en aquesta xifra per a demostrar que el manteniment de la ciutat "ha sigut sempre una qüestió prioritària" per al partit.

Eixos 8,5 milions d'euros inclouen el manteniment ordinari de les vies públiques, actuacions en el clavegueram, mobiliari, enllumenat públic i semàfors, així com actuacions de desinfecció i desratització. A més, pensen "incidir de manera especial" en el manteniment de parcs i jardins, tant en el que suposa zones verdes com en instal·lacions de jocs infantils.

Comparacions amb el PP

El PSOE es reafirma en el seu compromís pel manteniment d'Alcoi al·ludint als 5,9 milions que va pressupostar el PP per a 2011 en aquesta matèria. El secretari general del PSPV-PSOE d'Alcoi, Jordi Martínez, posa l'accent que "el PP ara critica el que es destina al manteniment de la ciutat, però en la seua etapa de govern va invertir molt poc i ens va deixar una ciutat en un estat lamentable".