El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els tallers d'art especial de Muro compleixen tres anys

Aquests tallers creatius tenen com a objectiu impulsar a les persones a través de l’art, la cultura, la participació i la integració.

A més es troben impulsats per la Regidoria de Benestar Social, Igualtat i Dependència, amb el suport econòmic de l’Obra Social la Caixa i l’Associació Babilón.

La localitat de Muro organitza des de 2016 una sèrie de tallers per a persones amb diversitat funcional de totes les edats. El passat dissabte 24 de novembre els alumnes del taller van rebre la visita de la Delegada d'àrea de la Caixa, Maria Teresa Martínez Vilaplana, i del director de la sucursal de Muro, Marcos Cascant, que van poder gaudir d'un matí acompanyant als usuaris del taller i a les seues famílies.

Un dels projectes que estan realitzant actualment, del qual també es compleixen tres anys, és la preparació de la decoració Nadalenca per a la façana de l'Ajuntament.

A banda dels tallers habituals dels dissabtes al matí, els usuaris han participat en altres activitats culturals i lúdic esportives realitzades a Muro, com la Cursa de la dona, la celebració del 9 d'octubre i la participació en exposicions d'art locals.

L'alcaldessa de Muro, Jacquelin Cerdà, ha agraït en nom de la Regidoria de Benestar Social, Igualtat i Dependència la continuïtat d'aquests tallers, perquè pensa que "aquest col·lectiu es mereix un lloc on desenvolupar el seu art, on reunir-se i on ser feliços".