El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els treballadors de Caixa Ontinyent, els primers qualificats en la nova llei de productes immobiliaris

És la primera entitat financera de tota Espanya que completa la formació de la seua plantilla en la nova Llei Reguladora de Contractes de Crèdit Immobiliari, publicada el passat mes de març. Des de l'entitat valoren la implicació de la plantilla que "se sent part del projecte". 

El passat 15 de març s'aprovava la LCI, la nova llei que regula els crèdits immobiliaris, i des de Caixa Ontinyent assumiren el repte que tot el personal lligat a la venda de productes estiguera al dia. Així, mig any després, l'entitat financera de les comarques centrals s'ha convertit en la primera d'Espanya en tindre el 100 per cent de la seua plantilla qualificada per a la comercialització de productes immobiliaris.

Francisco Galiana, cap de recursos humans, assegura que "comptem amb una plantilla compromesa, conscient que la seua formació repercuteix en la millora del servei a la nostra clientela", i es congratula perquè "és satisfactori comprovar que el personal de Caixa Ontinyent se sent part del projecte d'entitat i que assumeix la responsabilitat del seu treball diari. Comptem amb professionals qualificats i certificats, i això es fa evident en el dia a dia".

L'entitat completa altres formacions, com la referida a la normativa Mifid II, la directiva sobre mercat d'instruments financers. A hores d'ara està qualificada en aquesta normativa el 92 per cent de la plantilla