El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els treballadors de Caixa Popular donen 'un dia de salari' per combatre la Covid-19

Aquesta iniciativa la promou any rere any el Grup de Cooperació de Caixa Popular. Ara s'ha fet més necessària que mai.

35.418 euros. Aquesta és la quantitat econòmica que ha donat Caixa Popular als hospitals valencians que combaten el Coronavirus. La recaptació és fruit de la campanya solidària “Un dia de salari”, en què els treballadors de l’entitat, voluntàriament, donen un dia de salari. A més, Caixa Popular aporta una quantitat equivalent al total recaptat.

La iniciativa ha aconseguit recaptar 35.418 euros dins la campanya 'Un dia de salari'. Aquests es destinen íntegrament a la sanitat pública valenciana. Aquesta iniciativa la promou any rere any el Grup de Cooperació de Caixa Popular, integrat per un equip de persones voluntàries del col·lectiu de treball de l’entitat que té com a objectiu fomentar i difondre els valors d’intercooperació i solidaritat entre totes les persones que formen la cooperativa.

Amb aquesta iniciativa, en un moment tan excepcional com el que vivim, “es posa de manifest el compromís dels treballadors i de les treballadores de Caixa Popular amb la societat valenciana i la seua coherència amb els valors de l’entitat, en què la solidaritat i la implicació amb l’entorn més pròxim formen part de la nostra manera de ser com a cooperativa”, afirma Mª. Jesús Figuerola, membre del Grup de Cooperació de Caixa Popular que ha impulsat la incitativa.

Assemblea Caixa Popular