El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els treballadors de les grans superfícies lliuraran en festes d'Alcoi

CC Alzamora, una de les grans superfícies d'Alcoi / Google Maps
El xicotet comerç té llibertat horària

Els treballadors de les grans superfícies comercials podran gaudir amb tranquil·litat de les festes de Moros i Cristians a Alcoi. La normativa de la Conselleria de Comerç indica que quan hi ha 3 festius consecutius i alguna gran superfície ho demana, s'hi ha d'habilitar un dia d'obertura, previ consulta a diferents òrgans. Com també va succeir a 2016, les grans superfícies no obriran les seues portes durant 22, 23 i 24 d'abril del 2017

Els treballadors de les grans superfícies comercials podran gaudir amb tranquil·litat de les festes de Moros i Cristians a Alcoi. Aquest compromís l'han fet oficial i la regidoria de Comerç ho agraeix. Les dates que ha designat l'Ajuntament d'Alcoi, per als festius del 2017 són dissabte 22 i dilluns 24 d'abril. El xicotet comerç té total llibertat horària.

La normativa de la Conselleria de Comerç indica que quan hi ha 3 festius consecutius i alguna gran superfície ho demana, s'hi ha d'habilitar un dia d'obertura, previ consulta a diferents òrgans. Per evitar aquesta obertura, que perjudica els treballadors d'aquestes empreses, la regidoria de comerç ja va realitzar una reunió l'any passat per a acordar entre tots un criteri comú. Com també va succeir a 2016, les grans superfícies no obriran les seues portes durant 22, 23 i 24 d'abril del 2017.

Cal recordar, que el xicotet comerç té llibertat horaria, però també és important indicar que tant la Cambra de Comerç, la Federació "Alcoi Comercial" com ACECA comparteixen la intenció del fet que tot el món puga gaudir de les festes en les millors condicions.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, ha destacat que "després de l'èxit de l'any passat, aquest any els tres dies de festes les grans superfícies tornaran a estar tancades. Hem d'agrair molt l'esforç d'aquestes, ja que tot i poder haver demanat obrir un dia de Festes, no ho han fet i, així, tots els treballadors podran gaudir de les nostres festes".