El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els treballadors del Sabadell a l'Alcoià i Comtat secunden les parades en contra dels tancaments i acomiadaments

Els treballadors de l'oficina del Pais Valencià a Alcoi, aquest 5 d'octubre.

A l'Alcoià i Comtat hi ha 11 oficines del Sabadell, amb 86 treballadors.

A les nostres comarques hi ha 11 oficines del Banc Sabadell amb 86 treballadors, i a totes s'ha fet una parada d'una hora. Si les negociacions per evitar acomiadaments no prosperen, hi ha convocada dos jornades de vaga el 6 i el 8 d'octubre.

El Banc Sabadell preveu una reorganització en què preveu el tancament de vora 500 oficines a tota Espanya i l'acomiadament d'uns 1.700 treballadors. Des del Sabadell avisaren que mantindrien les negociacions fins a mitjans d'octubre, i apropant-se a aquest termini, els sindicats han convocat diverses mobilitzacions que estan seguint-se a les nostres comarques.

Els treballadors de l'oficina de l'Alameda d'Alcoi

Així, la primera parada va ser ahir, dilluns 4 d'octubre, durant 15 minuts. La parada aquest 5 d'octubre ha sigut d'una hora, de 10 a 11 hores. I si les negociacions no prosperen, hi ha convocada dos jornades de vaga general, amb el tancament de totes les oficines, aquest dimecres 6 d'octubre i divendres 8 d'octubre.

A l'Alcoià i Comtat hi ha oficines del Sabadell a Muro, Cocentaina, Ibi, Onil, Castalla, Banyeres de Mariola, i 4 a Alcoi. En Alcoi també hi ha una oficina de gestió directa, on no s'atén al públic presencialment, sinó per telèfon. A totes aquestes oficines hi ha un total de 86 treballadors.