El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els treballadors d'Unión Alcoyana són els que decideixen si van o no a l'oficina en la 'nova normalitat'

Enrique Jorge Rico./ Unión Alcoyana

Se segueix amb la modalitat de teletreball, especialment per a les persones vulnerables i per a aquelles que necessiten conciliar, per a la cura de menors o majors.

Unión Alcoyana Seguros continua protegint als seus grups d'interés, com poden ser els seus clients o els treballadors arran de la pandèmia de la Covid-19. La companyia continua fomentant el teletreball. Ha dissenyat un pla flexible i amb gran sensibilitat cap als empleats de l'oficina, dirigit especialment a aquells llocs les funcions dels quals no exigeixen la presencialitat. D'aquesta manera, se segueix amb la modalitat de teletreball, especialment per a les persones vulnerables i per a aquelles que necessiten conciliar, per a la cura de menors o majors. Malgrat haver acabat l'Estat d'alarma, la companyia vol ajudar als seus treballadors.

Per als empleats que no es troben en cap de les circumstàncies anteriors, Unión Alcoyana ofereix la possibilitat que cada persona decidisca, de forma totalment voluntària, des d'on vol treballar: si des de l'oficina o des de casa.

Unión Alcoyana ha centrat tots els seus esforços a adaptar-se a la nova situació generada. Amb l'avanç de la desescalada, va oferir la possibilitat a tots els empleats de realitzar-se, voluntàriament, el test de serologia. Fins i tot va celebrar la seua Junta General d'Accionistes el passat 15 de juny, de manera telemàtica.

Ara, i no existint una vacuna ni tractament enfront de la Covid-19, fonts de la companyia afirmen que “ens trobem en l'obligació d'actuar amb prudència, perquè el primer és no posar en risc la salut de les persones, les seues famílies i el seu entorn”.

La comunicació interna d'aquest pla de desescalada la va realitzar la setmana passada i en primer lloc Enrique Jorge Rico, Conseller Delegat de la companyia. Ho va fer a través d'un vídeo, en el qual a més, va agrair el compromís de tots cap a la companyia. Posteriorment, es va facilitar als empleats una guia completa del pla de desescalada per fases, les normes en el centre de treball, les mesures preventives i la formació en PRL. L'explicació d'aquesta guia es va reforçar amb un cicle de videoconferències per grups, dirigides per Araceli Mira, Directora de Gestió i Desenvolupament de Persones.