El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els usuaris de les piscines s'incrementen un 34 per cent

El regidor Alberto Belda en una visita a les piscines municipals
El 2015 s'ha registrat un increment de més de 9.000 persones en les piscines municipals

37.864 persones han utilitzat les piscines públiques d'Alcoi aquest estiu. Açò suposa un increment del 34 per cent respecte a l'any passat, amb 28.163 usuari registrats. La piscina José Trenzano va ser la més popular, amb més de 18.500 usuaris. Aquesta temporada d'estiu ha suposat una recaptació de 64.000 euros.

Les tres piscines municipals han registrat increments similars, d'entre un 30 i un 37 per cent. La piscina de Batoi ha registrat 6.458 usuaris; la de Caramanxel - piscina Juan Agudo Garat - ha superat les 12.600 visites; i a la de José Trenzano s'ha arribat a les 18.762 persones.

En total, les tres piscines han recaptat 64.190 euros, repartits de la següent manera, dels quals 9.963 euros corresponen a abonaments.

El regidor d'esports, Alberto Belda, explica que "el temps que ha fet, ha afavorit aquestes xifres. Nosaltres continuarem treballant per seguir millorant les piscines municipals com hem fet aquest any amb diferents actuacions com les de la Piscina Municipal José Trenzano, amb la recol·locació d'una tanca perimetral que a tombar el vent; la millora de la zona del parc infantil; el repintat de les dues piscines; i també algunes millores a la superfície de la platja, pel que fa a la de Caramanxel Juan Agudo Garat vam instal·lar una escala que facilita l'accés a la piscina a les persones majors".