El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els vehicles del personal sanitari podran estacionar al jardí del MARQ

MARQ / Imatge faciltiada per Diputació

Aquesta situació es mantindrà mentre romanga tancat al públic el museu

El Museu Arqueològic de la Diputació d'Alacant (MARQ), a hores d'ara, roman tancat per l'estat d'alarma pel Coronavirus. Ha decidit cedir l'ús del seu jardí per facilitar l'estacionament de vehicles de personal sanitari, concretament el del Centre de Salut de l'hospital Provincial-Pla, situat al carrer Doctor Sapena. L'horari d'ús és 7.30 a 21.00 hores de dilluns a divendres i de 7.30 a 15.00 hores els dissabtes. L'accés de vehicles es realitzarà des de la porta principal, situada en la plaça Doctor Gómez Ulla.

El MARQ ha acceptat les 36 sol·licituds d'ús de la zona d'estacionament presentades pel coordinador del Centre de Salut Hospital Provincial-Pla, situat al costat del museu provincial.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha anunciat que a partir de hui s'autoritza l'accés a la parcel·la del MARQ “amb l'objectiu de facilitar en la mesura del possible el treball d'aquests professionals que desenvolupen la seua tasca en condicions d'especial duresa ara mateix. Mereixen tindre a la seua disposició totes les facilitats que des de la Diputació puguem oferir-los”.

Aquesta situació, que es mantindrà mentre romanga tancat al públic el museu, “és un gest amb el qual volem mostrar la nostra solidaritat i admiració per les persones que estan lluitant en primera línia contra el coronavirus”, ha destacat Parra.

Aquesta decisió respon a la petició cursada des de la prefectura de la Zona Bàsica número 3 de la Conselleria de Sanitat per a facilitar l'estacionament dels vehicles dels treballadors adscrits a aquestes instal·lacions.