El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els vehicles no podran circular per Sant Nicolau i Sant Llorenç durant els caps de setmana

Carrer Sant Nicolau.

La passada setmana es va fer una reunió amb veïns i comerciants que van fer les seues aportacions i van poder aclarir els seus dubtes.

És una mesura per a incrementar les àrees de vianants i assegurar que es mantinga la distància social als carrers d'Alcoi. Durant els caps de setmana no es podrà circular amb vehicle pels carrers Sant Llorenç i Sant Nicolau. Es començarà a aplicar a partir d'aquest divendres 22 de maig a les 20.30 h.

L'autobús urbà seguirà circulant per Sant Nicolau, en canvi no ho farà per Sant Llorenç a partir de les 20.30 h durant divendres, dissabte i diumenges. Aquesta circumstància permetrà als establiments d'aquest carrer poder utilitzar la calçada per posar taules com a terrassa, sempre que complisquen amb les mesures i distàncies de seguretat. El tall de trànsit en el carrer Sant Nicolau arribarà fins a l'encreuament amb el carrer Torre de les Maçanes.

Pel que respecta a les vies per poder accedir a la Zona Alta, es pot anar pel Pont Fernando Reig, carrer Alacant, Camí Caseta Albors (carrer de l'Ecoparc) fins a arribar a El Camí o en el cas d'anar pel pont de Sant Jordi, Sant Jaume, Capellà Benlloch, Rigoberto Albors, Costera del Gurugú, ací amb els canvis que s'han produït amb l'obra del carrer Sant Francesc, podran girar a la dreta pel carrer Sant Mateu que ha canviat de sentit i a continuació deuran girar a l'esquerra per Sant Domènec. En concret pel tram que va entre la Glorieta i el Mercat de Sant Mateu per arribar d'aquesta manera al carrer Sant Nicolau i a El Camí. Aquest tram de Sant Domènec també ha canviat de sentit.

Quant als canvis en l'autobús la línia 1 es mantindrà igual, mentre que les línies 2 i 4 tindran rutes alternatives. Pel que respecta a la càrrega i descàrrega, en la reunió es va explicar als comerciants i veïns les alternatives possibles.

"Volem facilitar que les persones tinguen la distància de seguretat adequada i puguen passejar amb tranquil·litat. Cal tenir en compte que el carrer Sant Francesc està en obres, per aquest motiu aquest canvi és més important encara", explica el regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez.