El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els veïns de la Sang demanen celeritat en la rehabilitació de les façanes del barri

Despreniments al barri de la sang en setembre del 2020

"Cada dia que passa vivim un risc real d’un accident mortal", asseguren des de l'Associació Veïnal. Estan pendents d'un estudi sobre el deteriorament de les façanes i les possibles solucions.

En el plenari del passat mes de febrer, tots els grups polítics van votar a favor la moció de Guanyar i Compromís per a buscar una solució al barri de la Sang d'Alcoi. I és que des de la seua construcció fa 20 anys, el barri ha presentat diversos problemes, sobretot a les façanes on algunes plaques tenen perill de desprendre's i caure. En el plenari d'aquest mes d'abril s'ha tornat a preguntar per la situació d'aquest estudi, i des de l'Ajuntament asseguren que s'està esperant a tindre actiu el pressupost perquè el departament d'arquitectura encarregue l'estudi.

Des de l'Associació Veïnal agraeixen la implicació de tots els partits, "la primera vegada en dos dècades que l’administració local reconeix públicament el deute moral i material que manté amb el barri, després d’impulsar un projecte que arrossega greus deficiències des de la seua construcció". Però demanen celeritat perquè "cada dia que passa vivim un risc real d’un accident mortal i més ara quan el barri serveix de pati a un bon nombre d’alumnes del centre escolar veí. Confiem que s’estiga treballant de valent en el tema i ens mantenim a l’espera de poder traslladar personalment el problema a la Conselleria d’Habitatge".