El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els veïns del carrer Casablanca alcen la veu i demanen una solució a la degradació del carrer

Un dels cartells, imatge de xarxes

Asseguren que cada vegada hi ha més cases abandonades que atrauen ocupació problemàtica. I consideren que el carrer no té la mateixa atenció que altres del centre. Reclamen atenció i solucions. 

Diversos veïns, de manera particular, han penjat pancartes i cartells des de les seues finestres del carrer Casablanca. Alerten de l'alta ocupació de vivendes buides, que genera problemes de sorolls a deshora o baralles. O que ja s'han demolit tres edificis a la zona amb solars en el que no es fa res. També reclamen atenció perquè consideren que el carrer no té el mateix tractament que la resta del centre de la ciutat. Per exemple, es queixen que les tapes de clavegueram del carrer fan molt de soroll cada vegada que passa un vehicle. 

Els cartells han aparegut aquesta setmana, després d'un estiu que, segons els veïns, ha sigut problemàtic. Amb aquesta queixa volen alçar la veu i que les institucions competents busquen solucions. Es dóna la circumstància que aquest mateix 2 d'octubre està previst el pas de caps de la Policia Nacional per la zona. Celebren el dia del seu patró i després de l'eucaristia hi haurà una trobada a l'Hostal Savoy. Els veïns de Casablanca no comptaven amb açò i confien que els cartells criden l'atenció de les forces de seguretat.