El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Verds trauen al carrer una de les capitanies més musicals i llargues que es recorden

Una de les 'obsessions' del Capità Moro era que en tot moment hi haguera música i així ha sigut

Feia temps que els 'mirons' no veien una capitania tan llarga a les Entrades d'Alcoi. De segur que ha valgut la pena l'espera per la seua majestuositat. El boato ha representat l'atac d'Al-Araq a la plaça d'Alcoi. Cal destacar que el capità i les 4 favorites hi han anat damunt de tres carrosses independents, totes elles amb el seu particular seguici i música. ARAMULTIMÈDIA ofereix un resum en vídeo de la majestuosa capitania mora 2018 dels Verds

Fins a 13 bandes de música han format part del seguici del Capità Mora, Jordi Vaquer. A més, tota la música que ha tret al carrer era inèdita i composada expressament per aquesta vesprada del 22 d'abril.

Feia temps que els 'mirons' no veien una capitania tan llarga a les Entrades d'Alcoi. De segur que ha valgut la pena l'espera per la seua majestuositat. El boato ha representat l'atac d'Al-Araq a la plaça d'Alcoi. Cal destacar que el capità i les favorites hi han anat damunt de tres carrosses independents, totes elles amb el seu particular seguici i música.

ARAMULTIMÈDIA ofereix un resum en vídeo de la majestuosa capitania mora 2018 dels Verds. També pots gaudir d'una galeria d'imatges ací.