El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els veterans de l'APAS Panaderia Sofia tornen a xafar la canxa en l'All Stars, memorial Quico Córcoles

És la festa del bàsquet local. Serà el pròxim 23 de desembre en el pavelló de les Paules. A més del partit de veterans i el campionat de triples, hi haurà un partit entre una selecció de jugadors de la lliga local contra el club esportiu d'Onil.

Ja tenim ací una nova edició de l'All Stars de la lliga local de bàsquet d'Alcoi, també homenatge a Quico Córcoles. La trobada compleix ja 12 edicions, de les quals 10 han estat dedicades a Córcoles. Serà el pròxim 23 de desembre, just la vespra la Nit de Nadal, al pavelló de les Paules.

La jornada començarà amb el partit dels veterans, una tradició iniciada fa tres anys i en la que es recorda a equips de sempre. Javier Fernández, vicepresident de la lliga local, explica que són "equips històrics que continuen en la lliga amb diferents denominacions, i volem que la lliga s'enrecorde d'ells". Així, fa tres anys foren els de la Font Roja, l'any passat la Filà Llana i enguany és el torn de l'APAS Panaderia Sofia.

Presentació de la nova edició All Stars

Després tindrà lloc el concurs de triples i finalment la trobada esportiva del dia, un partit entre una selecció de jugadors de la lliga local contra el Club Esportiu d'Onil, convidats en aquesta edició. En nom de l'equip onilenc, Cristina Tango valora el treball fet a Alcoi amb una lliga local i una festa ara en Nadal, "el que aconseguiu ací és increïble. En Onil no podríem tindre una lliga local i ací ho heu fet d'una manera excel·lent", i assegura a més que "som capaços, sense ser capital de província, de crear una base esportiva important i referent en l'àmbit provincial".

En la presentació de la nova edició de l'All Stars s'ha agraït expressament el suport de la Mutua Levante en aquest tipus d'activitats esportives. El regidor Alberto Belda diu que "presumim molt del múscul esportiu que tenim a la ciutat, no sols a nivell de competició sinó també en la base, i això és gràcies als clubs però també a les empreses que estan darrere".

Una més de les ofertes esportives que ofereix Alcoi durant les festes nadalenques, una època on, com diu Alberto Belda, "paren les activitats esportives i nosaltres fem al revés, les multipliquem en aquestes dates".