El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els viatgers de l'AVE coneixeran les festes d'Alcoi

Reportatge a la Revista Club Renfe.

L'AVE té de mitjana 2,6 milions de passatgers cada mes.

Al llarg del mes de març les festes de Moros i Cristians d'Alcoi estan sent promocionades a la Revista Club Renfe, que es reparteix entre els viatgers de l'AVE. Es tracta d'una revista mensual que disposa d'una tirada de 500.000 exemplars. En ella s'ha inclòs un reportatge a una pàgina on es fa un repàs pels diferents encants de la ciutat.

La campanya promocional però no finalitza ací, ja que s'han dut a terme insercions publicitàries en un centenar de mupis de tot el País Valencià, el 70% d'ells a la província d'Alacant i l'altre 30% a la de València. Benidorm és el municipi amb major nombre de mupis, seguit de Gandia. També hi ha publicitat en els municipis de Xàtiva, Xàbia, Oriola, Alfàs del Pi, El Campello, Santa Pola, Calp i Ontinyent.

En Alcoi ja fa dies que diferents mupis anticipen l'arribada de l'esperada festivitat. Als mupis que hi ha en la ciutat, cal sumar tres tanques publicitàries: a les entrades de la ciutat per la Beniata i la partida Algars, així com la que es troba instal·lada en el carrer Banyeres, a l'altura del Camp Municipal El Collao.

Els mitjans de comunicació també seran escenari de la promoció, a través de falques radiofòniques i insercions en premsa digital i escrita, no solament a territori valencià, sinó també a la província de Múrcia.

Clica sobre el cartell per a descarregar el reportatge inclòs a la revista de Renfe.